CASTANYADA

La tardor ja ha arribat i ho volem celebrar amb tots vosaltres! És per això que el dia 26 d’octubre ens trobarem al Museu per fer una gran festa! Farem una manualitat de tardor, hi haurà un espectacle d’animació infantil i ens vindrà a visitar la Maria la Castanyera! Buscarem les trapelles castanyes que s’amaguen pel Museu i, tot seguit, ens les menjarem torrades. PORTEU LLANTERNA!!!

Cartell Castanyada 2019

FESTA DE LA MARATÓ DE TV3

El dissabte 1 de desembre hem preparat per a tots vosaltres una festa per passar-ho d’allò més bé!

L’objectiu és recollir fons per fer un donatiu únic com a poble a la Fundació de la Marató de TV3, que enguany tractarà un tema àmpliament conegut: el Càncer.

L’Ajuntament, el Museu de la Pagesia i diverses associacions i entitats del poble hem organitzat una pila d’activitats que esperem que us agradin i que són aptes per a tot tipus de públic, grans i petits!

Som-hi Fogars!

 

foto de Museu de la Pagesia de Fogars de la Selva.

FESTA MAJOR INFANTIL!

Arrenquem la nova temporada i ho fem plens d’il·lusió per la Festa Major Infantil que s’acosta! Un munt d’activitats que ompliran el matí del diumenge 16 de setembre, adreçades a un públic familiar: nens, pares i avis. Tot seguit podeu consultar el program d’actes. Esperem que us agradi i que compartiu amb nosaltres aquest dia!!

Cartell FM Infantil_DIN-A4

TALLER DE CANT D’OCELLS:

S’acosta el Dia Mundial de les Aus i volem participar-ne oferint-vos una activitat relacionada amb el món de l’ornitologia!!

Us proposem trobar-nos el dia 12 de maig a les 9h al Museu de la Pagesia, on farem un taller i una passejada guiada per conèixer i identificar el cant dels ocells de la nostra zona. L’activitat anirà a càrrec d’en Pere Alzina, comunicador ambiental amb una llarga trajectòria.

L’activitat és GRATUÏTA però CAL INSCRIURE’S ja que les places són limitades. Podeu fer-ho trucant al 93.764.42.88 o bé enviant un correu a fds.museu@diba.cat, indicant el nombre de persones que sereu.

 

Cartell Dia Mundial Aus

EXPOSICIÓ TEMPORAL DE CISTELLS: INAUGURACIÓ:

El dissabte 5 de maig a les 12h inaugurarem l’exposició!! Hi esteu més que convidats!! L’entrada és gratuïta!!

Aquest any hem volgut complementar la col·lecció permanent del Museu amb un reguitzell de peces de cistelleria, moltes d’elles ja emprades antigament i algunes de les quals encara avui ens són d’utilitat.

Us proposem un matí per conèixer l’ofici de cisteller. Farem una visita comentada per l’exposició, on s’explicaran algunes curiositats i les peces més remarcables. Contarem amb la companyia d’algun dels autors, a qui podrem fer totes les preguntes que vulguem. Passarem un audiovisual per veure de primera mà com treballa un cisteller, les eines que fa servir, etc. i acabarem la visita tot prenent una copeta de cava!!

 

Cartell exposicio cistelleria